Önéletrajz minta – Melyik önéletrajz minta legyen?!

Milyen egy jó önéletrajz minta?

A legnagyobb gond az önéletrajz mintákkal, hogy rengeteg van belőlük. Mind a neten, az ismerősöknél, külföldi példák… Valaki egyik önéletrajz mintára esküszik valaki a másikra, de melyik az igazi?! Melyik a megfelelő, sőt melyik a számodra megfelelő önéletrajz minta?!

Ez az amiben segíthetünk. Sajnos nem olyan egyszerű a feladat, hogy a legszimpatikusabb önéletrajz minta kiválasztása után megnyugodhatunk, mert ezzel becsapjuk magunkat.

Természetesen nem szabad senkinek sem az önéletrajz mintáját lebecsülni, mindegyikben van pozitívum és negatívum, na de kérdezlek honnan tudod, hogy konkrétan a Te számodra megfelelő-e?!

Ha van tapasztalatod, akkor több tucat önéletrajz minta olvasása után kiollózhatod a legjobb részeket és összeállíthatod a számodra megfelelőt. Természetesen adott munkakörre írva.

2 thoughts on “Önéletrajz minta – Melyik önéletrajz minta legyen?!

  1. Az tetszik a leveleitekben, hogy megmagyarázzátok mit, miért, hogyan, ezzel eloszlatjátok a bizonytalanságot és kicsit megnyugszik az ember, hogy jó úton van.
    Nem szeretem, amikor hülyének nézik az embert és azt mondják neki, hogy így csináld és kész!
    Várom a további biztatást és tanácsokat.

    Üdv, Zsuzsa

  2. Rátapintottatok a lényegre. A legnagyobb probléma, hogy melyik önéletrajz minta a legjobb és hogy melyiket használjam. Remélem jók lesznek a tanácsaitok

    Üdvözlettel, Olivér

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.